IFA: Alles over de LG G Watch R (inclusief verkoopprijs)

De IFA presentatie is nog niet geweest, maar de LG G Watch R ligt al letterlijk op straat. Alle informatie en foto's lijken nu al te zijn vrijgegeven en dat is fijn. De G Watch R lijkt namelijk een wel heel fijn klokje te zijn geworden.

LG heeft de G watch R van een rond 1,3 inch OLED display voorzien met een resolutie van 320x320 pixels. Daarmee zal de G Watch R het tweede ronde Android Wear horloge zijn. Motorola was met haar 360 de eerste, maar ook die is hier nog niet te koop.

LG-G-Watch-R

Wederom heeft LG er een 1,2GHz dual-core Snapdragon 400 chipset ingelegd met 512MB aan werkgeheugen en 4GB aan interne opslagruimte. De G Watch R is voorzien van een 410mAh accu en heeft een IP67 certificering gekregen. Je mag er dus gewoon mee gaan zwemmen.

LG komt dit keer niet met een witte versie van het horloge. Je kunt enkel de zwarte variant kopen voor €299. Daarmee is hij €100 duurder dan de originele G Watch, maar dan heb je gewoon een mooier klokje.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Roelof van Doorn
Je ziet me wel, maar herkent me niet. Blijf gokken wie ik ben. Als je het weet zeg je 'O, die!'

Evenementen

Copyright 2020-2022 MassMedium
Privacyverklaring
Cookies
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram