Turtle beach komt met 9 nieuwe headsets die allemaal worden geïntroduceerd tijdens de Gamescom. Het topmodel is de Call of Duty: Advanced Warfare headset. Deze komt in zowel een PS4, als een Xbox One uitvoering.

Deze nieuwe headsets zijn op de Call of Duty stand al te beluisteren en zijn samen met Activision gemaakt. Het geluid zoals de producenten van de game het dus bedoelden. Deze headset zal gelijk met het spel verschijnen.

Playstation 4 headsets

Voor de Playstation 4 introduceert Turtle Beach de Stealth 400 en de Elite 800 headsets. De Ear Force Elite 800 maakt gebruik van DTS headphone:X 7.1 surround geluid en actieve ruisonderdrukking. Dit is dan ook het topmodel. Een magnetisch oplaadstation maakt de headset compleet zodat hij altijd klaar is voor actie.

Turtle-Beach-PS4

De Ear Force Stealth 400 is een draadloze headset op basis van WiFi en beschikt over grote 50mm drivers. Stereo, maar hard dus ;-). Beiden liggen tegen de herfst in de winkel.

Xbox One headsets

De Ear Force Stealth 500X sluit je op de optische uitgang van de Xbox One aan om het puurste geluid uit de console te trekken. Ook deze Ear Force Stealth 500X is een DTS Headphone:X 7.1 headset. De accu gaat 15 uur mee, maar je krijgt ook een snoer voor als de headset eerder uitgespeeld is dan jij.

Turtle-Beach-Xbox-One

De Ear Force XO ONE is, net als de Stealth 400, een stereo headset voor de Xbox One. Ook deze heeft 50mm drivers meegekregen en een hoogwaardige microfoon. De Ear Force XO ONE is ook bruikbaar als mobiele headset.

PC headsets

Natuurlijk komt Turtle Beach ook met nieuwe headsets voor de PC. Vier in totaal. De Heroes of the Storm is speciaal voor deze nieuwe game van Blizzard gemaakt. Verwisselbare platen op de oorschelpen laten je de headset naar eigen smaak aanpassen.

Met de Ear Force Z60 krijgt ook de PC gamer toegang tot een 7.1 headset. Ook hier gaat het om een DTS headphone:X 7.1 systeem dat werkt met twee 60mm drivers.

Turtle-Beach-PC

De Ear Force Recon 320 is ‘gewoon’ Dolby 7.1 en is ook bruikbaar als mobiele headset. Turtle beach levert hiervoor een afstandsbediening mee.

Ear Force Recon 100

De Ear Force Recon 100 is alleen in Europa verkrijgbaar en is een stereo headset. Ook deze kent verwisselbare platen voor de oorschelpen. Zo kun je ook deze headset naar smaak aanpassen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.