Na de HyperX Cloud Black Edition, komt Kingston’s HyperX ook met een witte uitvoering van de gaming headset. Het mag gezegd worden, de nieuwe uitvoering ziet er enorm strak uit en de specs zijn ook indrukwekkend.

De HyperX White Cloud Edition oorschelpen zijn uitgerust met 53mm drivers. Daarmee behoort de HyperX White Cloud Edition tot de meest krachtige headsets die op dit moment verkrijgbaar zijn. Het totale gewicht van de headset komt op 350 gram.

HyperX levert drie snoeren met de HyperX White Cloud Edition mee. Een snoer van 1 meter, een snoer van 2 meter en een 10CM snoer voor gebruik in combinatie met een iPhone.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.