Logo GadgetGear.nl
Picture of Arjan Olsder
Arjan Olsder

Gamescom: Corsair komt met Vengeance LPX en Dominator DDR4 werkgeheugen

Corsair heeft twee nieuwe DDR4 geheugenplankjes aangekondigd. Het gaat om de nieuwe Vengeance LPX en de Dominator Platinum. Beiden zijn compatible met Intel XMP 2.0 voor overclocking.

Vengeance LPX

Deze nieuwe lijn richt zich primair op de overclockers. Het geheugen bevat dan ook een dikke aluminium heatsink om de 8-laags PCB te koelen. Deze plankjes zullen verkrijgbaar zijn in de kleuren rood, blauw, wit en zwart.

Vengeance LPX

Dominator Platinum

De Donimator Platinum is de DDR4 versie van de oude dominator. Deze beschikt over DHX voor de koeling en light pipes voor iedereen die graag aan casemodding doet. Het Dominator geheugen bestaat uit onderdelen die met de hand zijn uitgezocht om zo de prestaties te garanderen.

Dominator Platinum

Specs

Beide typen zijn verkrijgbaar als DDr4 SDRAM 288-pin DIMM. Corsair levert ze in setjes met een gezamenlijke capaciteit van 8GB (2×4), 16GB (4×4), 32GB (4×8) en 64GB(8×8). Ze zijn er in de snelheden 2666MHz, 2800MHz, en 3000MHz.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.