Logo GadgetGear.nl
Picture of Arjan Olsder
Arjan Olsder

Black+Decker introduceert een nieuw autosense schroef/boorsysteem

Black+Decker heeft deze week de nieuwe Black+Decker ASD184KB Autosense aangekondigd. Deze nieuwe accuschroef/boormachine zorgt ervoor dat je zelf niet meer over de instellingen hoeft na te denken.

De Black+Decker Autosense vraagt je alleen nog maar om in te stellen of je gaat schroeven of boren. Wanneer je gaat schroeven, stopt de machine op het moment dat de schroefkop het materiaal raakt. Wil je toch de kop verzinken, stel je dat gewoon in met de diepteregeling. Handig voor wanneer je met gipsplaten werkt. De kans dat hout nog splijt is dus een stuk kleiner met de Autosense.

Het geheim van de Autosense zit hem in de elektronica die tijdens het schroeven meet hoeveel koppel je nodig hebt om de schroef goed in het materiaal te draaien. Wil je verzinken, zorgt de diepteregeling ervoor dat de schroef steeds een kwart slag wordt aangeslagen zodat je altijd op tijd kunt stoppen.

De Black+Decker ASD184KB Autosense is de meest compacte accuschroef/boormachine van Black+Decker en werkt met een 18V lithium Ion accu. Er is een indicator die laat zien hoeveel stroom er nog in zit en je krijgt er een LED werklamp bij.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.