Bedien je Philips apparaten met de Emotiv headset

Speciaal voor ALS patiënten hebben Philips en Accenture de handen ineengeslagen om een headset te ontwikkelen die het leven van de ALS patiënt een stuk prettiger moet maken. Het resultaat van deze samenwerking is de Emotiv headset.

De Emotiv headset werkt samen met een tablet en kan op die manier EEG data van de hersenen meten. Daarnaast kunnen stem- en oogcommando’s worden geregistreerd. Op deze manier kunnen gebruikers Philips/TP Vision TV’s bedienen, Hue lampen aansturen en gebruik maken van de Philips Lifeline medische alarmdienst.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Events