Logo GadgetGear.nl
Picture of Arjan Olsder
Arjan Olsder

Arctic komt met twee nieuwe, mobiele stereo speakers

Arctic heeft de S111 M en de S111 BT aangekondigd. In beide gevallen gaat het om een setje kubusvormige mobiele stereo speakers. Doordat ze onderling met een kabel van 80CM zijn verbonden, zal het stereobeeld zelfs heel groot moeten zijn.

Beide uitvoeringen bevatten een accu die het 12 uur vol moet houden en een harde behuizing speciaal voor iedereen die ze mee op pad neemt. De BT uitvoering maakt bovendien gebruik van bluetooth 4.0 terwijl de M uitvoering gewoon met een 3,5mm audiokabel moet worden aangesloten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.