Logo GadgetGear.nl
Picture of Roelof van Doorn
Roelof van Doorn

Vul zo’n 100 waterballonnen per minuut met de Bunch-o-Balloons

We hebben het allemaal weleens gedaan. Een waterballonnengevecht gehouden. Het genot van ballonnen die aan de kraan al knappen, ballonnen die je net iets te strak om je vingers hebt gebonden, ballonnen die losschieten en je natspuiten en Oja, het uiteindelijke gooien… en missen. Dat moet allemaal leuker kunnen en dat lijkt ook zo te zijn als ik kijk naar de Bunch-o-Balloons op Kickstarter.

De Bunch-o-balloons is een verzameling van 37 rietjes waar de ballonnetjes aan vast zitten. Deze rietjes zitten weer aan een centraal mondstuk vast. Wanneer je deze op een kraan zet, kun je alle 37 ballonnetjes in één keer vullen. Zijn ze vol, schudt je één keer en vallen ze van de rietjes. Klaar voor gebruik. Top!

Het systeem lijkt te werken met elastiekjes die de ballonnetjes afbinden zodra ze van de rietjes worden geschud. Ieder pakket bevat drie mondstukken met rietjes en daaraan bevestigde ballonnetjes. Gek genoeg gaat het dan om 100 ballonnen per pakketje terwijl ik het getal 37 niet door 100 kan delen…

Helaas is Bunch-o-Balloons ook niet duidelijk over de mogelijkheid om de setjes na te vullen met ballonnetjes en elastiekjes. Met minimaal $17 voor een setje van 100 (exclusief verzending) kent de luxe duidelijk haar prijs en dan hebben we het nog niet over de milieubelasting op het moment dat je alles steeds weggooit. Misschien heeft het idee nog even wat tijd nodig 😉

Eén reactie

  1. Als leverancier van bunch-o-balloons heb ik enkele antwoorden op de vragen die hier gesteld werden.
    Vanaf het voorjaar 2016 zal dit product ook op de Nederlandse markt verkrijgbaar zijn. De voorlopige uitvoering zal niet her-vulbaar zijn maar de prijs zal ook naar €9,99 gaan! En… zowel de elastieken als de ballonnen zijn biologisch afbreekbaar!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.