Toshiba heeft haar nieuwste Smart TV’s aangekondigd. Deze nieuwe T54-serie TV’s bevat de nieuwe Cinema modus die een betere beeldkwaliteit bij het kijken van films moet opleveren.

De nieuwe T54-serie kent twee modellen. Het gaat om een 40inch model en een 48inch model. Wanneer je de TV’s in cinema modus zet, starten ze een interne beeldcalibratie die het beeld afstelt op basis van het licht uit de omgeving. Zo moet het beeld iedere keer weer dezelfde kwaliteit opleveren.

De T54-serie is in staat om 3D beelden weer te geven en beschikt over een eigen converter. Daarmee zijn 2D beelden ook naar 3D om te zetten.

De Smart TV’s zijn natuurlijk voorzien van een berg apps om nog meer uit je TV te halen. Zo zijn er weer widgets en is er een YouTube speler. De TV’s zijn via WiFi te verbinden. Wil je programma’s opnemen, kun je gebruik maken van de interne PVR.

De TV’s bevatten 4 HDMI aansluitingen en 2 USB poorten. Er zijn tuners voor DVB-T, DVB-T2, DVB-S, DVB-S2, DVB-C, HbbTV en analoog.

Beschikbaarheid

Model 40T54 is vanaf september 2014 verkrijgbaar tegen een adviesprijs van € 599 inclusief BTW. Model 48T54 is vanaf augustus 2014 verkrijgbaar tegen een adviesprijs van € 749 inclusief BTW.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.