Logo GadgetGear.nl
Picture of Arjan Olsder
Arjan Olsder

Slim, de magnetische USB kabels van Rosenberger

Apple’s Lightning plug is geniaal. Het maakt niet uit hoe je hem in je iPhone of iPad stopt, hij zit altijd goed. Met magnetische USB kabels, probeert Rosenberger iets soortgelijks, maar dan nog gemakkelijker.

De magnetische USB kabels bestaan uit twee delen. Ten eerste de magnetische USB plug zelf. Dit deel kun je gewoon in je desktop, laptop of ultrabook laten zitten. Het andere deel, de kabel zelf, klikt daar snel en simpel tegenaan.

Ondanks dit extra stukje techniek, lijkt de USB plug nauwelijks groter te zijn dan een reguliere USB plug. Er zijn drie varianten van de magnetische USB kabels. Er is een printer kabel (Type-B), mini-USB (Mini-B) en micro-USB (Micro-B). Vooralsnog zijn er alleen USB 2.0 kabels.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.