Samsung komt met drie nieuwe Galaxy toestellen

Samsung heeft vandaag drie nieuwe toestellen voor de Galaxy lijn aangekondigd. Het gaat in alle drie de gevallen om toestellen voor de onderkant van de markt met prijzen van €99 tot €219.

Galaxy Young 2

De Galaxy Young 2 is het goedkoopste toestel uit het Galaxy assortiment. Het toestel bevat een 1 GHz single-core processor en een 1300mAh accu. De camera schiet foto’s op 3 megapixel en er zit een 3,5 inch HVGA (320x480) display in.

Galaxy Ace 4

De Ace 4 bevat ook een 1GHz processor, maar dit is al een duo-core en kan daarmee toch wat meer rekenkracht verzetten. Dit toestel krijgt een 1500mAh accu mee en draait op Android 4.4.

Galaxy Core II

In februari kondigde Samsung de Galaxy Core aan. Nu, in juli, komt de Core II al op de markt. De neplederen achterkant is behouden, net als een aardige chipset. De Core II loopt op een 1.2 GHz quad-core processor.

Het display van de Core II meet 4,5 inch en de 2.000mAh accu moet voor een ononderbroken werkdag zorgen. Verder zit er een 5 megapixel camera in met LED flash. Ook kun je er twee SIM-kaarten in plaatsen.

Beschikbaarheid

De Samsung Galaxy Young 2 gaat €99 kosten. Voor de Galaxy Ace 4 betaal je €179 en de Galaxy Core II gaat €219 kosten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Arjan Olsder
Sinds 2003 is Arjan Olsder actief als schrijver voor diverse online en offline publicaties. Daarnaast levert hij consultancy diensten voor diverse fabrikanten en bouwt hij websites voor digishock.

Evenementen

Copyright 2020-2022 MassMedium
Privacyverklaring
Cookies
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram