Roelof van Doorn beoordeelde namens GadgetGear de Suits Seizoen 3 met 4.5 sterren.

The Good
  • Prima verhaallijnen
  • Sterke cast
The Bad


Suits is terug op DVD en ditmaal mocht ik het derde seizoen van de topserie gekijken. Suits speelt hoofdzakelijk om de avonturen van Mike Ross (Patrick J. Adams). Een snelle jonge die op de vlucht lijkt te zijn nadat een drugdeal helemaal fout is gegaan. Toch weet hij een baan binnen te halen bij Harvey Specter (Gabriel Macht), één van de beste advocaten van New York.

Ook in dit seizoen gaat het weer om grote rechtszaken en daarbij ontmoet Harvey al snel zijn ware tegenstander. Een snelle advocaat uit het Verenigd Koninkrijk. Deze vormt een slimme tegenstander in de zaak van Ava Hessington en Hessington Oil. Ondertussen krijgen ook de onderlinge relaties van de vaste karakters meer en meer vorm terwijl Mike geconfronteerd wordt met een frauduleize handel die de mist in gaat.

Conclusie

Ook in dit derde seizoen blijft Suits balanceren op de grens tussen goed en fout. Hoewel de rechtszaken aardig in elkaar zitten, lijft het vooral de dynamiek tussen Mike en Harvey die het hele steekspel interessant weet te houden. Hun vlotte babbels houden de serie leuk.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.