Logo GadgetGear.nl
Picture of Roelof van Doorn
Roelof van Doorn

Philips zet een opendraaiende top op de HR7954 keukenmixer

Hoewel de mixers van Kenwood en KitchenAid iconisch lijken te zijn geworden voor deze productcategorie, laat Philips zien dat je ook met een mixer kunt blijven innoveren. Zo heeft de HR7954 een opendraaiende top meegekregen.

Deze opendraaiende top zorgt ervoor dat de hele motorunit naar de zijkant klapt wanneer je deze omhoog beweegt. Hierdoor heb je beter zicht in de mengkom en kun je gemakkelijker ingrediënten toevoegen.

De HR7954 is voorzien van een planetaire mixbeweging, wat we gewend zijn van dit soort high-end machines. Hierdoor kan de deeghaak goed bij alle ingrediënten komen en krijg je een mooi, gelijk resultaat. De maximale deegcapaciteit is 1.300 gram.

Dat de HR7954 een complete keukenmachine is, zien we terug in het leveringspakket. Philips levert er standaard een blender, foodprocessor en citruspers mee voor €319,99. De HR7958 is een uitgebreidere versie van de machine met vleesmolen en hakmolen in de kleuren wit/grijs. Met een prijskaartje van €359,99 net even iets interessanter.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.