Arjan Olsder
Arjan Olsder

Netatmo werkt nu samen met Windows Phone

Waar Netatmo ooit begon als weerstation voor de iOS gebruiker, volgde al snel een Android app. Nodig, want dat was toen al de grootste markt. Met een nieuwe Windows Phone app wordt het laatste gat gedicht.

Vanaf nu staat de Netatmo Windows Phone app op de Windows Phone Store. Deze kan daar gratis worden gedownload waarna Windows Phone gebruikers ook eindelijk berichten uit de Netatmo weerstations kunnen ontvangen.

Netatmo weerstations werken niet alleen buitenshuis, maar kunnen ook binnenshuis nuttige informatie over het klimaat verzamelen. Denk aan metingen van de hoeveelheid lawaai in huis, maar ook het meten van de hoeveelheid CO2. Met andere woorden, Netatmo laat je graag weten wanneer je even een raam open moet zetten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.