De geruchten dat ook Microsoft aan een smartwatch werkt zijn alles behalve nieuw. Dat moet ook wel, want er is geen enkele smartwatch die echt met Windows Phone samenwerkt. Tot die tijd moeten we het echter doen met een fitness tracker. Microsoft zou op het punt staan om deze wearable te gaan lanceren.

De wearable van Microsoft moet zo ongeveer alles doen wat de Gear Fit van Samsung ook kan, maar dan met een zwart-wit display. Daarnaast is het bandje van Microsoft een stuk compacter, wat tijdens het sporten wel prettig is.

Hoewel je zou verwachten dat Microsoft’s accessoires echt enkel voor Windows Phone toestellen worden ontwikkeld, lijken ze niet de strategie van bedrijven als Samsung na te willen doen. Een Samsung accessoire werkt immers alleen op een Samsung toestel. Nee, Microsoft zou deze wearable met zowel een iOS app als een Android app gaan lanceren.

Via The Gadget Show.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.