Logo GadgetGear.nl
Picture of Roelof van Doorn
Roelof van Doorn

Hama lanceert een generieke tablet en smartphone dock

Hama heeft een nieuwe dock voor tablets en smartphones gepresenteerd. Deze dock is gericht op het gebruik op het bureau en daarom niet specifiek voorzien van een adapter.

Je krijgt zelf de keuze of je een adapter of micro-USB kabel aan de dock koppelt. Hierdoor is het mogelijk om je tablet of smartphone niet alleen te laden, maar ook een actieve dataverbinding tussen je gadget en je PC of Mac in stand te houden. Iets dat bij de meeste laadstations niet mogelijk is.

Hama-Docking-Station

Hama levert deze dock met drie connectors. Je krijgt er een mini-USB connector bij voor als je nog over tablets of smartphones beschikt die niet voldoen aan de EU richtlijnen, een micro-USB connector voor alles wat modern is en een 30-pins connector voor oude iPhones en iPads. Ondersteuning voor de Lightning connector is er helaas niet bij. Het is dan ook vooral een dock voor de Android gebruikers.

Beschikbaarheid

Om deze dock te vinden, geeft Hama aan dat je het beste zoeken op artikelnummer 123567. De dock heeft een adviesprijs van €39,99.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.