Logo GadgetGear.nl
Picture of Roelof van Doorn
Roelof van Doorn

General Mobile smartphones en tablets komen naar Nederland

De nieuwe distributeur Dividino Group heeft bekendgemaakt dat het de smartphones en tablets van General Mobile naar Nederland gaat halen. Ze starten met twee Android smartphones en een Android tablet.

General Mobile Discovery Elite

De Elite is meteen het meest uitgebreide toestel van de twee. De General Mobile Discovery Eliteheeft een Full HD display van 5,5 inch. Hij wordt aangedreven door een quad-core 2.2GHz processor en heeft een zeer royale 3GB aan werkgeheugen aan boord. De 4GB opslagruimte is wat beperkt voor een toestel met deze specs, maar je mag er een microSD kaartje van maximaal 32GB bijprikken.

General-Mobile-Discovery-Elite

Aan de voorkant krijg je op de General Mobile Discovery Elite een 8 megapixel camera voor selfies terwijl je aan de achterkant met een dikke 16 megapixel mag fotograferen.

General Mobile Discovery 1

De General Mobile Discovery 1 is een goedkoper toestel. Deze heeft een 4,7 inch display met een 720p HD display. Ook hier ligt een quad-core processor in, maar deze is geklokt op 1.2GHz. De processor wordt bijgestaan door 1GB aan werkgeheugen. Je krijgt 4GB aan opslagruimte en de mogelijkheid er een 32GB microSD kaartje bij te prikken.

General-Mobile-Discovery-1

Ook qua camera’s is de General Mobile Discovery 1 een stap omlaag. Nu krijg je een 8 megapixel camera aan de achterkant en 2 megapixel voor selfies.

General Mobile Discovery Tab-8 3G

De General Mobile Discovery Tab-8 3G is een Android tablet met een 1,85 inch IPS display. Het display heeft een resolutie van 1024×768 en daarmee richt de General Mobile Discovery Tab-8 3G zich op het middensegment.

Net als de Discovery 1 loopt deze tablet op een quad-core processor van 1.2GHz met 1GB aan werkgeheugen. Je krijgt 8GB aan interne opslagruimte.

General-Mobile-Discovery-Tab-8-3G

Qua camera’s hoef je niet teveel te verwachten. Voor selfies krijg je een 0,2 megapixel camera en aan de achterkant moet je het met 2 megapixel doen.

General Mobile geeft op haar pagina van de tablet aan dat het over een stereo speaker beschikt.

Beschikbaarheid

De Discovery 1 gaat €169,99 kosten. De Discovery Elite €349,99 en de Tab-8 3G gaat voor €169,99 weg.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.