In de wereld van de designer hoofdtelefoons zijn het Bose en Beats die de bokshandschoenen hebben opgepakt. De twee producenten gaan elkaar binnenkort in de rechtszaal zien omdat Beats een vijftal patenten van Bose geschonden zou hebben.

Het gaat daarbij vooral om petenten om ruise te onderdrukken in hoofdtelefoons. In alle gevallen gaat het om aanpassingen in de elektronica en niet zozeer de bouw van de hoofdtelefoon zelf. Zowel Bose als Beats passen het binnenkomende signaal namelijk aan op basis van omgevingsgeluiden.

Of het een lange rechtszaak tussen de twee gaat worden, valt nog te bezien. Beats is binnenkort van Apple en Apple heeft een flinke spaarpot waardoor een rechtszaak Bose weleens heel veel geld kan gaan kosten. De kans dat de twee schikken is dan ook veel groter.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.