Amazon lijkt zich op de Nederlandse markt de gaan richten. Het bedrijf zoekt een Nederlandse taalexpert voor haar Kindle team in Slowakije. Daarmee zouden Bol en Wehkamp een gevaarlijke concurrent erbij krijgen.

In de vacature vraagt Amazon een taalexpert voor haar Nederlandse klanten. Eerder al installeerde Amazon een Nederlandse CTO (Werner Vogels) terwijl er nog geen echte verkoopactiviteiten zijn. Wel koopt Amazon al volop in.

Zo heeft Amazon een team ontwikkelaars in Rijswijk zitten en gebruikt Amazon een bedrijf in Eindhoven voor de productie van displays. Nederlandse bedrijven doen het immers goed in de wereld van de eReaders.

Wanneer we de Kindle, Kindle Fire TV en Fire Phone mogen verwachten is nog niet duidelijk, maar de komst van de Kindle Fire werd in ieder geval door Amazon bevestigd.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.