In de tijd dat we met Android TV mediaplayers om de oren worden geslagen, komt WD toch weer eens met een eigen mediaplayer voor onder de TV. Een mediaplayer met ondersteuning voor een enorme batterij aan bestandsformaten.

Zo kan de WD TV met AVI (Xvid, AVC, MPEG1/2/4), MPG/MPEG, VOB, MKV (h.264, x.264, AVC, MPEG1/2/4, VC-1), TS/TP/M2T (MPEG1/2/4, AVC, VC-1), MP4/MOV (MPEG4, h.264), M2TS, WMV9 en FLV (h.264) video’s overweg. Daarnaast kun je er SRT, ASS, SSA, SUB en SMI bestanden voor de ondertiteling aan voeren.

De WD TV beschikt over zowel een HDMI als composiet uitgang voor beeld. Er is een optische audio uitgang voor gebruik op bijvoorbeeld een surroundset. Je kunt de WD TV op een LAN netwerk aansluiten, maar ook WiFi gebruiken. De interface van de WD TV is gewoon in het Nederlands.

De WD TV kan ook voor streaming services gebruikt worden. YouTube, Facebook en Spotify zijn voor Nederland bevestigd, maar Netflix lijkt zelfs in Amerika niet beschikbaar. Ook streaming apps van Nederlandse aanbieders ontbreken. Denk niet alleen aan Uitzending Gemist en RTL XL, maar ook de apps van UPC en Ziggo. Dit maakt de WD TV vooral een mediaplayer voor jouw eigen offline media.

Beschikbaarheid

De WD TV is nu te koop voor €89,99.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.