Arjan Olsder beoordeelde namens GadgetGear de Cellularline Voyager met 4.5 sterren.

The Good
  • Stevige naden
  • Geen naden aan de zijkanten
  • In veel gevallen voldoende ruimte voor de cover van je smartphone
The Bad
  • Zit opgerold in de verpakking


Deze zomer gaan we weer massaal naar de stranden waar we onze smartphones massaal beschadigen. De één laat hem gewoon vollopen terwijl de ander het scherm mooi laat zandstralen. De Voyager is een relatief simpel hoesje van Cellularline dat een hoop schade kan voorkomen.

Unboxing

De Voyager komt compleet met een kleiner hoesje waar je bankpasjes en contant geld in zou kunnen doen. Dit kun je dan samen met je smartphone beschermen. Veder zit er niets bij, maar je hebt ook niets nodig.

Cellularline-Voyager-Unboxing

Design

De hoes van de Voyager is behoorlijk groot zodat er veel verschillende smartphones in passen. Kleinere modellen kunnen er zelfs inclusief cover in. Doordat de Voyager geen naden aan de zijkant heeft, zijn knoppen op de rand van jouw toestel nog goed te bedienen.

Formaat smartphones

We hebben een kleine galerij gemaakt van toestellen die hier succesvol in de Voyager gestopt kunnen worden;

Gebruik

In het dagelijks gebruik is het eerste wat opvalt, dat de Voyager opgerold in de verpakking heeft gezeten. Het stugge plastic doet er lang over om weer een beetje recht te trekken. Doordat het plastic vrij stroef is, schuiven grote toestellen in het begin wat lastig in de Voyager. Daar staat tegenover dat het plastic wel goed op het scherm komt te liggen waardoor de bediening van je smarthone nauwelijks afwijkt van de bediening zonder de Voyager. De camera maakt doorgaans geen contact en dan is het wel heel wenselijk dat het plastic voor de lens niet golft. Toch komt dit in de praktijk weinig voor.

Cellularline-Voyager-Watertest

Conclusie

De Voyager van Cellularline is een enorm simpele gadget. Misschien neem je jouw smartphone niet mee het water in, maar dan is het toch handig om hem wat extra bescherming te bieden. Een must-have voor de zomervakantie.

1 REACTIE

  1. Mijn dochter heeft een exemplaar gekocht met als resultaat een I Phone die niet meer werkt.

    De eerste paar keren ging het goed en na 10 minuten in zee veel foto’s te hebben gemaakt liep het hoesje vol en i Phone kapot

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.