Met de Lomo’Instant Camera staat nu de eerste Lomo instand camera op Kickstarter. Normaal werken lomography camera’s met filmrolletjes, maar de Lomo’Instant Camera kiest voor Fujifilm Instax Mini Film, vergelijkbaar met de oude Polaroid toestellen.

De nieuwe Lomo’Instant Camera komt in vier uitvoeringen en brengt meteen een berg accessoires met zich mee. Zo zijn er verschillende effectlenzen, maar ook een berg aan kleurfilters. Bovendien is het mogelijk om dezelfde foto meerdere keren te belichten en zo jouw eigen analoge photoshop effecten toe te passen.

De Kickstarter campagne voor de Lomo’Instant Camera loopt als een trein, dus de camera gaat er zeker komen. Wil je ook een exemplaar, kun je vanaf $89 meedoen met het project.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.