GadgetGear.nl

Gardena komt met een nieuwe serie besproeiingscomputers

Voor iedereen die de tuin met dit weer graag automatiseert, komt Gardena met een nieuwe lijn besproeiingscomputers. Het gaat om de EasyControl, FlexControl en SelectControl waarvan de laatste, de meest uitgebreide is.

De SelectControl bevat vijf basisbestanden voor verschillende tuintypen. Het gaat dan om de moestuin, gazon, balkon- en terrasplanten, hagen en bloemstruiken. Je kiest het programma dat bij jouw tuintype hoort en de SelectControl regelt gedurende de dag de watertoevoer naar sproeiers en irrigatiesystemen.

De nieuwe computers zijn vanaf €39,99 te vinden.

Reageren

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

Deze website maakt gebruik van diensten van derden. Om bezoek te indexeren zodat we weten welke artikelen populaire zijn (Google Analytics), om video's te laten zien (o.a. YouTube), tweets te laten zien (Twitter) en andere zaken. Deze derden zetten analytische/tracking cookies op jouw computer. Zo kunnen ook wij onze boodschappen bij de supermarkt blijven betalen en deze site blijven maken. Accepteer je de cookies niet, zullen verschillende delen van de website niet functioneren - Sorry.

Sluiten