Steelseries komt met een nieuwe ‘Made for iPhone’ controller in de vorm van de Stratus XL. Ook de Stratus XL is draadloos met je iOS device te verbinden zodat je optimaal kunt gamen.

De Stratus XL is een volwaardige controller en kun je qua afmetingen goed vergelijken met de controllers van de Playstation en Xbox. De controller beschikt over twee analoge sticks, een D-pad, vier actieknoppen en vier schouderknoppen waarvan twee triggers.

Steelseries-Stratus-en-Stratus-XL

De Stratus maakt gebruik van gewone AA batterijen, maar kan op een vers setje 40 uur lang worden gebruikt. Vanaf iOS 8 maakt Apple controller ondersteuning mogelijk vanuit iOS zelf waardoor je niet langer beperkt bent in het aantal titels dat met deze controllers overweg kan.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.