Logo GadgetGear.nl
Picture of Arjan Olsder
Arjan Olsder

E3: Microsoft bevestigt lancering Xbox One op 5 september

De Nederlandse lancering van de Xbox One in september is eindelijk officieel gemaakt. Hoewel vele shops al pre-orders voor september aannamen, heeft Microsoft eindelijk een officieel persbericht uitgestuurd.

Vanaf 4 september kunnen we dan ook eindelijk de Xbox One naast de Playstation 4 zetten en zo dat gat op onze boekenplank vullen. Microsoft start de verkoop gewoon met de Kinect bundel. Voor €399 haal je deze in huis en dan heb je een Xbox One met 500GB aan opslagruimte. Je krijgt er ook standaard 14 dagen Xbox Live Gold bij en één controller.

Toch is het nog maar de vraag of de Xbox One echt aan zal slaan in Nederland. De Playstation 4 verkocht hier enorm goed en het lange wachten zal een grote groep Xbox 360 gamers hebben doen overstappen. 360 games kun je immers ook niet op een Xbox One spelen, dus je oude games kun je toch niet meenemen. Overigens kun je ook geen PS3 games op een PS4 spelen.

5 september gaan we merken of de Nederlandse gamers Microsoft nog serieus nemen na anderhalf jaar wachten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.