Denon komt met een nieuw speakersysteem voor de mobiele werker. Het nieuwe 2.0 stereo systeem heet CEOL Carino en kan het geluid van de laptop overnemen, maar kan ook gebruikt worden om audio naar toe te streamen.

De CEOL Carino beschikt over een eigen DSP met een max van 25 Watt per kanaal aan audio. Hiervoor heeft de CEOL Carino een eigen DSP aan boord. Wanneer je hem via USB aansluit op je laptop, zal Windows dat meteen herkennen en alle audio over de CEOL Carino uitsturen.

Denon-CEOL-Carino-Zwart

Wil je even niet laptoppen, maar wel luisteren naar muziek, kun je gebruik maken van de interne bluetooth ontvanger. Deze koppel je snel met non-iOS toestellen door gebruik te maken van NFC. Bovendien is er ondersteuning voor aptX om in hogere kwaliteit muziek naar de CEOL Carino te streamen.

Beide full-range speakers zijn voorzien van passieve bass radiators om zo lage tonen te genereren. Voor de echte bassheads heeft Denon ook nog een subwoofer pre-outaansluiting op de DSP geplaatst. Wil je de kwaliteit van Denon’s DSP liever direct op de oren, is er een 3,5mm audio-aansluiting voor een hoofdtelefoon.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.