De nieuwe Acer Iconia Tab 8 heeft een 8 inch IPS display meegekregen met een resolutie van 1920×1200. Het weergeven van Full HD content op deze tablet zal dus geen enkel probleem zijn. Toch lijkt Acer de tablet niet van DTS audio te voorzien, wat toch een beetje het paradepaardje van de Acer smartphones is.

Onder de motorkap van de Acer Iconia Tab 8 ligt een Intel Atom Z3745 quad-core processor. Acer geeft niet aan hoe snel ze de processor hebben geklokt, maar Intel geeft aan dat de processor in turbo stand maximaal op 1.86 GHz kan draaien.

Acer-Iconia-Tab-8

De accu van de Iconia Tab 8 moet maximaal 7,5 uur non-stop mee kunnen gaan. Qua WiFi is de tablet voorzien van 802.11a/b/g/n.

De tablet zal 8,6mm dik worden en 360 gram wegen. Acer heeft de aanwezigheid van een micro-SD slot bevestigd.

Beschikbaarheid

De Iconia Tab 8 ligt in juli al in de winkel voor €199.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.