Belkin voegt beveiligingscamera’s toe aan WeMo

Belkin heeft vandaag de NetCam HD+ aangekondigd. De NetCam HD+ is een nieuwe camera gebaseerd op het WeMo netwerk van Belkin. De camera beschikt dan ook over WiFi en een cloud opslag.

De Belkin NetCam HD+ is voorzien van een 720p beeldsensor met daarvoor een glazen groothoeklens. Met behulp van infrarood licht beschikt de NetCam HD+ bovendien over een nachtzicht functie. Er is zelfs een Push to Talk functie toegevoegd.

Door de integratie in het WeMo systeem, kunnen gebruikers via de WeMo app de camera bedienen. De WeMo app laat het ook toe om op basis van triggers acties in te stellen op andere WeMo producten. Zo kan de camera op die manier besluiten om het licht aan te zetten.

Je kunt de beelden lokaal opslaan, maar Belkin biedt ook online opslag aan. Handig als iemand er met je NAS van door gaat ;-). De eerste dertig dagen is de dienst gratis. Daarna vraagt Belkin €9,99 voor de hosting.

De NetCam HD+ van Belkin ligt nu in de winkel voor €149,99.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Arjan Olsder
Sinds 2003 is Arjan Olsder actief als schrijver voor diverse online en offline publicaties. Daarnaast levert hij consultancy diensten voor diverse fabrikanten en bouwt hij websites voor digishock.

Copyright 2020-2022 MassMedium
Privacyverklaring
Cookies
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram