AKG komt met de nieuwe Y-serie hoofdtelefoons

Onder Y-Serie, brengt AKG een nieuwe serie hoofdtelefoons uit. Het idee achter de nieuwe serie is om creatieve muziekliefhebbers te inspireren. Iets dat vooral opvalt in het design van de AKG Y50.

AKG Y50

De Y50 heeft opvallende oorschelpen met een gigantisch AKG logo. Deze nieuwe hoofdtelefoon verschijnt in het geel, blauw, zwart, groen en rood. Het is een on-ear model met 40mm drivers en is voorzien van een afneembaar snoer van 1,2 meter. Natuurlijk kun je hem ook als headset gebruiken tijdens telefoongesprekken.

AKG Y40

Bij de Y40 heeft AKG voor een opvallende, gekleurde band gekozen. Deze wordt in de kleuren blauw, geel en zwart gemaakt. De on-ear oorschelpen zijn een slag kleiner dan bij de Y50 en ook het logo is minder prominent geplaatst.

AKG-Y40

De oorschelpen zijn geheel draaibaar om de hoofdtelefoon gemakkelijk op te bergen. Een afstandsbediening en microfoon zorgen ervoor dat de mobiele gebruiker niets te kort komt en ook de Y40 is voorzien van 40mm drivers.

AKG Y45 BT

Voor iedereen die draadloos wenst te gaan, komt AKG met de Y45 BT. Verbinden met non-iOS apparaten verloopt lekker vlot via NFC en bij een lege batterij is het gewoon mogelijk een snoer aan te koppelen. De afstandsbediening zit in één van de oorschelpen verwerkt. Ook deze oorschelpen bevatten 3D scharnieren zodat je ze plat kunt vouwen.

AKG-Y45

Beschikbaarheid

De nieuwe Y-Serie ligt in juni in de winkel. De Y40 gaat €89,99 kosten. De Y50 €99,99 en de Y45 BT €129.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.