WhatsApp
Arjan Olsder
Arjan Olsder

WhatsApp niet langer verkrijgbaar voor Windows Phone gebruikers

Afgelopen weekend is WhatsApp uit de Windows Phone Store verdwenen. Daarmee is het niet langer mogelijk voor Windows Phone gebruikers om WhatsApp op hun smartphone te installeren.

Vanaf het begin noemde WhatsApp haar Windows Phone app al bèta software. Gebruikers kregen waarschuwingen dat WhatsApp mogelijk niet of niet goed op de toestellen zou werken. De afgelopen tijd leek de app echter steeds meer gebreken te vertonen en nu is hij verdwenen.

WhatsApp (onderdeel van Facebook) heeft nog geen reden voor het offline halen van de app gegeven. Het zou kunnen dat WhatsApp snel met een nieuwe versie van de app komt. Zo niet, zal Microsoft een belangrijke app voor het Windows Phone platform gaan missen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.