TP Link introduceert de Archer C2 router

TP Link heeft deze week een nieuwe router aangekondigd in de vorm van de Archer C2 (of AC750). De nieuwe router biedt ondersteuning voor WiFi 802.11ac en is daarmee een volwaardig dual-band model.

De router kan op de 2.4GHz band snelheden tot 300 Mb/s behalen terwijl hij op 5GHz snelheden tot 433Mb/s aan zou moeten kunnen. Daarmee is de totale draadloze bandbreedte 733Mb/s.

TP-Link-Archer-C2 Aansluitingen

De Archer C2 is uitgerust met twee externe antennes zodat je het ontvangst van je router zo goed mogelijk kunt optimaliseren. Vier gigabit LAN aansluitingen zorgen voor een snel bedraad netwerk. Wil je printers of de inhoud van USB sticks delen, beschikt de C2 ook nog over een USB 2.0 aansluiting.

Beschikbaarheid

De TP-Link Archer C2 ligt nu in de winkel voor €69,99.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Arjan Olsder
Sinds 2003 is Arjan Olsder actief als schrijver voor diverse online en offline publicaties. Daarnaast levert hij consultancy diensten voor diverse fabrikanten en bouwt hij websites voor digishock.

Evenementen

Copyright 2020-2022 MassMedium
Privacyverklaring
Cookies
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram