HP lanceert haar Chromebox in Juni

Wil je met Chrome OS aan de slag, zit je tot nu toe veelal vast aan het kopen van een Chromebook. Met de Chromebox wilt HP het landschap iets aanpassen. Met een serie vrolijke doosjes kun je Chrome OS nu ook als desktopvervanger gebruiken.

De nieuwe HP Chromebox gaat 630 gram wegen en meet grofweg 10x10x4CM. HP brengt de Chromebox uit in de kleuren wit, zwart, zilver en groen. Er komt zowel een uitvoering met een 1,4 GHz Intel Celeron processor met 2GB aan werkgeheugen, als een Chromebox met een sterkere 2.1GHz processor en 8GB aan werkgeheugen.

In beide gevallen krijg je een 16GB SSD voor de offline opslag van bestanden, gigabit LAN, WiFi b/g/n, Bluetooth 4.0 en een SDXC card reader. Monitoren sluit je aan via HDMI of DisplayPort. Overige accessoires sluit je aan via de vier USB 3.0 poorten die het kastje rijk is.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

One comment on “HP lanceert haar Chromebox in Juni”

Roelof van Doorn
Je ziet me wel, maar herkent me niet. Blijf gokken wie ik ben. Als je het weet zeg je 'O, die!'

Copyright 2020-2022 MassMedium
Privacyverklaring
Cookies
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram