Garmin introduceert het Forerunner 15 sporthorloge

Met de Forerunner 15 komt Garmin met een nieuwe serie simpele sporthorloges. Nouja, simpel in de zin dat het geen echte smartwatches zijn, want ze bevatten toch een groot aantal belangrijke functies.

Zo is het systeem in staat om met een hartslagband de hartslag op het display weer te geven, net als tempo, afstand en de calorieën die je hebt verbrandt. De nieuwe horloges zijn hiervoor onder anderen uitgerust met GPS ontvangers.

Met behulp van de hartslagmonitor is het mogelijk om hartslagzones in te voeren om zo in je ideale sportzone (intensiteit) te sporten. Ook is het mogelijk om persoonlijke records bij te houden zodat je kunt zien of je beter begint te worden.

De Forerunner 15 is in verschillende kleuren en maten te koop. Los kost het horloge €149. Met hartslagmeter betaal je €179.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Arjan Olsder
Sinds 2003 is Arjan Olsder actief als schrijver voor diverse online en offline publicaties. Daarnaast levert hij consultancy diensten voor diverse fabrikanten en bouwt hij websites voor digishock.

Copyright 2020-2022 MassMedium
Privacyverklaring
Cookies
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram