Met de E600 zet Acer groots in op het bouwen van goedkope, maar vlotte 4G Android smartphones. De nieuwe Acer Liquid E600 bevat dan ook niet alleen ondersteuning voor 4G, maar meteen ook een quad-core processor.

De Liquid E600 haalt over 4G een maximale datasnelheid van 150Mb/s en is volledig geschikt voor gebruik op LTE netwerken. Hierdoor kun je het toestel in vele landen gebruiken.

De E600 heeft een 5 inch IPS display meegekregen waarvan de resolutie nog niet bekend is. Fotografeer je graag, geeft Acer je 13 megapixel mee met een LED flitser. De lens voor de beeldsensor heeft een f/2.0 diafragma en de Acer Rapid knop op de achterkant laat de camera versneld starten.

De Acer Liquid E600 moet in augustus in de schappen liggen. De prijs is nog niet bekend gemaakt.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.