Arjan Olsder
Arjan Olsder

Computex: Acer lanceert haar Liquid Leap wearable en Jade smartphone

Ook Acer heeft een sportarmbandje gemaakt. Deze stelde het bedrijf tijdens de Computex in Taiwan voor. De armband van Acer heeft een LCD display en kan net als de Galaxy Fit dienst doen als horloge.

Acer Liquid Leap

De Liquid Leap bevat een eigen 1 inch touch screen. Hiermee kun je via de Liquid Leap de muziek bedienen, telefoon en SMS meldingen aflezen en de fitnessvoortgang uitlezen. Voor sportieve momenten is het handig om te weten dat de waterdichtheid overeenkomt met de IPX7 normering. Deze stelt dat de Liquid Leap een half uur onder water gehouden kan worden, mits dat niet dieper is dan een meter. Qua sportieve metingen, meet de Liquid Leap lang niet alleen de stappen die je zet. Jouw hele dag- en nachtritme wordt in kaart gebracht en daarmee ligt hij functioneel al gelijk aan bijvoorbeeld de Jawbone UP24 en de FitBit. Het zijn vooral de meldingen die de Liquid Leap de overhand geven. Acer gaat de Liquid Leap produceren in de kleuren wit, zwart, blauw, roze en oranje. Door het simpele display en het gebruik van bluetooth 4.0 hoeft de Liquid Leap maar eens in de 5 tot 7 dagen te worden opgeladen.

Acer Liquid Jade

De Liquid Jade smartphone is de nieuwste Android van Acer en lijkt de rol van flagship device op zich te gaan nemen. Het toestel heeft een 5 inch IPS display en draait standaard op Android 4.4. Ook krijgt het toestel een 13 megapixel camera met een f/1.8 diafragma en 0,3s autofocus. Acer-Liquid-Jade

Beschikbaarheid

De Acer Liquid Jade en Liquid Leap worden in het derde kwartaal verwacht en zullen als bundel verkocht worden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.