Picture of Arjan Olsder
Arjan Olsder

Computex: Acer gaat voor drie SIM-kaarten in de nieuwe E700 smartphone

Na de introductie van diverse dual-SIM modellen, is het tijd geworden voor Acer om in te zetten op tri-SIM. De nieuwste 5 inch Android smartphone kan dan ook met drie SIM-kaarten overweg en krijgt bovendien een forse accu mee.

De accucapaciteit van de nieuwe Liquid E700 bedraagt 3.500mAh. Acer claimt dat het toestel 60 dagen op standby kan of tot 12 uur non-stop video’s kan afspelen. Cijfers die in deze tijd indruk wekken. Ondanks de grote accu weegt het toestel 155 gram en is het net geen centimeter dik.

Liquid_E700_Black

De Liquid E700 krijgt van Acer een 7 inch HD IPS display en wordt natuurlijk voorzien van stereo DTS speakers aan de voorkant van het toestel. Ideaal voor het kijken van films en series.

De chipset bestaat uit een nog onbekende quad-core processor met 3GB aan werkgeheugen. Acer plaatst ook 16GB aan opslagruimte.

Het toestel wordt begin augustus verwacht en zal dan verkrijgbaar zijn in het zwart en in het rood. Over prijzen heeft Acer nog niets bekendgemaakt. Foto’s zijn nog niet beschikbaar.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.