Cellularline komt met drie nieuwe powerbanks

Cellularline heeft drie nieuwe powerbanks voorgesteld. Het gaat om de kleurrijke pocket charger van 2.200mAh die de gemiddelde smartphone al snel van een complete lading kan voorzien tot een model met maarliefst 6.000mAh.

De Pocket Charger Smart weegt 62 gram en heeft het formaat van een aansteker. Het is ook de kleurrijkste van het stel met uitvoeringen in het roze, blauw, groen en zwart. Deze kleine lader moet €24,99 gaan kosten.

De Pocket Charger en Pocket Charger Ultra zien er hetzelfde uit, maar hebben toch een enorm verschil in vermogen. Waar de Pocket Charger 3.000mAh aan laadvermogen aan boord heeft, beschikt de Ultra uitvoering over 6.000mAh. De Pocket Charger gaat dan ook €39,99 kosten terwijl de Ultra uitvoering voor €59,99 over de toonbank schuift.

Pocket-Charger_6000

Alle drie de powerbanks laden toestellen op via 1 USB poort met maximaal 1 ampère.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Arjan Olsder
Sinds 2003 is Arjan Olsder actief als schrijver voor diverse online en offline publicaties. Daarnaast levert hij consultancy diensten voor diverse fabrikanten en bouwt hij websites voor digishock.

Evenementen

Copyright 2020-2022 MassMedium
Privacyverklaring
Cookies
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram