GadgetGear.nl

UPC maakt jouw vaste nummer beschikbaar op de iPhone

UPC heeft deze week stilletjes UPC Phone gelanceerd. UPC Phone is een nieuwe iOS app waarmee UPC binnenkomende gesprekken op de vaste lijn ook beschikbaar maakt via de iPhone.

UPC gebruikt hiervoor VOIP waardoor je overal met een internetverbinding bereikbaar bent op jouw vaste nummer. Zelfs via 3G en 4G verbindingen in Nederland en buitenland. Wil je dat graag, kun je de UPC Phone app ook gewoon op een iPod Touch of iPad installeren.

Naast de betere bereikbaarheid, heeft het opnemen via VOIP nog een groot voordeel voor vakantiegangers. Inbrekers kunnen het vaste nummer gebruiken om te checken of je thuis bent. Wanneer je op vakantie de telefoon opneemt, is dit lastiger te bepalen.

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.