Sony’s Xperia Z2 blijkt te populair!?

Sony is goed bezig met de Xperia Zx smartphone serie. We waren lovend over de Xperia Z, we zijn nog steeds gek op de Xperia Z1 en moeten waarschijnlijk nog lang wachten op de Z2. Het toestel blijkt zo gewild dat Sony niet snel genoeg aan componenten kan komen om de smartphone te maken.

In het Verenigd Koninkrijk zou het toestel in april (deze maand dus) in de schappen liggen, maar Sony heeft nu al aangegeven dat niet te halen. Alleen haar belangrijkste verkopers krijgen toestellen en waarschijnlijk enkel genoeg om de pre-orders te vervullen. Meer toestellen zullen er gewoon nog niet zijn.

Iedereen die dus geen pre-order bij een grote keten heeft geplaatst, zal naar verwachting moeten wachten op mei. Hier in Nederland verwachten we het toestel ook pas in mei. Geduld is een schone zaak ;-).

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.