Met ChatOn probeert Samsung al jaren een stukje van de mobiele chatmarkt te veroveren. Met de laatste update voegt Samsung weer een berg nieuwe functies toe waaronder één heel opvallende. Het is vanaf nu namelijk mogelijk om een bericht na verzending terug te roepen.

Op die manier kun je tikfouten of domme opmerkingen verwijderen voor de ander deze te zien krijgt (als die de app nog niet had geopend). Daarnaast is het nu ook mogelijk om bestanden tot 1GB naar een andere gebruiker te sturen. Wel is er een limiet van 5 grote bestanden per dag.

ChatOn gaat grotere groepen toestaan (tot 1001 personen) en het wordt mogelijk om jouw locatie met anderen te delen. Heb je geen dekking voor datadiensten, zal de app automatisch overschakelen op SMS.

ChatOn is niet gelimiteerd tot Samsung smartphones. Er zijn ook versies van ChatOn voor BlackBerry, iOS, Bada en Windows Phone. Daarnaast is er een webapp beschikbaar.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.