Apple’s Carplay werd initieel vooral voor nieuwe auto’s aangekondigd. Dit door integratie vanuit de fabrikanten zelf. Met behulp van haar eigen in-dash systemen gaat Pioneer het ook mogelijk maken om Carplay in bestaande auto’s te gaan gebruiken.

Om dit mogelijk te maken, gaat Pioneer deze zomer vele autonavigatiesystemen voorzien van een software update met daarin de Carplay functionaliteit. Door integratie van Carplay krijg je daarmee vanuit je auto toegang tot Siri op jouw iOS apparaat. Je moet dan wel een iPhone 5, 5c of 5s in de zak hebben zitten.

Pioneer heeft een speciale pagina in het leven geroepen met alle Carplay producten en de mogelijkheid om je in te schrijven voor notificaties over de update.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.