GadgetGear.nl

Philips introduceert de compacte Senseo UP

Philips introduceert deze week de nieuwste Senseo koffiemachine. Het gaat om de nieuwe UP die net iets hoger (22,6 CM) is dan een pak Senseo koffiepads. De introductie volgt kort op de introductie van een aantal nieuwe Senseo smaken. De nieuwe Senseo up laat je direct kiezen welke koffie je wenst, zonder dat je hoeft […]

Philips introduceert deze week de nieuwste Senseo koffiemachine. Het gaat om de nieuwe UP die net iets hoger (22,6 CM) is dan een pak Senseo koffiepads. De introductie volgt kort op de introductie van een aantal nieuwe Senseo smaken.

De nieuwe Senseo up laat je direct kiezen welke koffie je wenst, zonder dat je hoeft te wachten tot de machine helemaal klaar is voor gebruik. Na gebruik schakelt de Senseo up zichzelf uit om stroom te besparen.

Senseo-Up

Philips produceert de Senseo up in de kleuren Deep Black, Deep Black / Red, Titanium, Monza Red, Marine Blue en Foxy White. Afhankelijk van de kleur varieert de prijs tussen de €89 en €99. De machines liggen halverwege deze maand in de winkel.

Reageren

Arjan Olsder

Sinds 2003 is Arjan Olsder actief als schrijver voor diverse online en offline publicaties. Daarnaast levert hij consultancy diensten voor diverse fabrikanten en bouwt hij websites voor digishock.