Nokia toonde vanmorgen in Nieuwegein de Lumia 630 aan de pers. Met deze nieuwe quad-core 1.2 GHz smartphone, richt Nokia zich vooral op de smarthone liefhebbers met een kleine beurs. De nieuwe smartphone gaat €149 kosten en dan kun je er nog een gratis gekleurde cover bij bestellen.

Nokia-Lumia-630-rijtje

Standaard is het toestel namelijk alleen met een witte, of zwarte cover te koop, maar met de voetbalzomer in gedachten kun je dus ook een gratis oranje cover aan huis laten bezorgen.

Nokia-Lumia-630

Hoewel het toestel goedkoop is, krijg je van Nokia toch een net 4,5 inch clear black display in handen en draait het toestel de volle versie van Windows Phone 8.1. Je krijgt gratis Here Drive+ met offline maps en alle kaarten ter wereld. Via Mixradio trek je gratis mixen van 30 miljoen tracks naar binnen. Een goed alternatief voor diensten als Spotify en Deezer.

Het toestel ligt half mei in de schappen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.