Casio introduceert twee bijzondere G-Shock horloges

Casio heeft twee nieuwe G-Shock horloges geïntroduceerd. Het gaat niet alleen om een nieuwe smartwatch, maar ook om een horloge dat GPS signalen kan ontvangen.

Casio G-SHOCK GPW-1000

De G-SHOCK GPW-1000 is het eerste horloge van Casio met daarin een GPS LSI ontvanger van Sony. Waar mogelijk zal dit horloge de tijd eiken op basis van radiosignalen die wereldwijd worden uitgezonden. Ontvangt het horloge deze signalen niet, zal het de tijd baseren op de informatie afkomstig van GPS satellieten. Zo heb je met dit analoge G-SHOCK GPW-1000 horloge altijd de juiste tijd om de pols.

Casio-G-SHOCK-GPW-1000

Casio EDIFICE EQB-500

De EDIFICE EQB-500 is een volgende generatie smartwatch van Casio. Bij dit horloge maakt Casio gebruik van Bluetooth 4.0 SMART. Of Casio alleen een iOS app gaat uitbrengen, of ook een Android app is echter nog onbekend. Er zijn inmiddels aardig wat Android toestellen die dit protocol ondersteunen.

Casio-EDIFICE-EQB-500

Voor het weergeven van de correcte tijd, maakt dit EDIFICE EQB-500 horloge gebruik van de verbinding met de smartphone. Daarnaast is het mogelijk om een app te gebruiken om de wekfuncties van het horloge in te tellen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Arjan Olsder
Sinds 2003 is Arjan Olsder actief als schrijver voor diverse online en offline publicaties. Daarnaast levert hij consultancy diensten voor diverse fabrikanten en bouwt hij websites voor digishock.

Evenementen

Copyright 2020-2022 MassMedium
Privacyverklaring
Cookies
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram