Picture of Arjan Olsder
Arjan Olsder

Toshiba introduceert een nieuwe lijn Blu-Ray spelers

Toshiba heeft vandaag een compleet nieuwe lijn met blu-ray spelers geïntroduceerd. De topmodellen uit de serie spelen ook 3D content en kunnen films naar 4K opschalen. Daarnaast functioneren ze als mediaplayers.

Toshiba BDX1500

De Toshiba BDX1500 is het instapmodel uit de nieuwe serie en kan blu-ray discs afspelen op Full HD resolutie. Hij heeft een USB 2.0 aansluiting om video’s en foto’s vanaf een stick te spelen. Qua audio kan de BDX1500 overweg met Dolby Digital Plus, Dolby True HD en DTS 2.0. Hij is voorzien van een digitale uitgang.

Toshiba BDX2550

De BDX2550 kan alles wat de BDX1500 kan, maar bevat ook Toshiba Smart. Hierdoor is het mogelijk om apps als YouTube, DailyMotion en Picassa op de BDX2550 te gebruiken. Deze speler wordt via een LAN kabel op het internet aangesloten.

Toshiba-BDX2550

Toshiba BDX4500

Nog een stap omhoog vinden we de BDX4500 van Toshiba. Deze blu-ray player kan 3D beelden afspelen en kan met veel meer audioformaten overweg waaronder DTS HD Master Audio Essential. De speler heeft ook ruimte voor een harddrive.

Toshiba-BDX4500

Toshiba BDX550

Met de BDX550 komen we bij het topmodel uit de nieuwe serie. Deze kan opschalen naar UHD (Ultra HD) resolutie. Daarnaast beschikt deze speler over WiFi met Miracast en WiFi Direct. Het spiegelen van het scherm van jouw Android smartphone of tablet is daarmee geen probleem.

Toshiba-BDX550

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.