GadgetGear.nl

Test: SanDisk Extreme PRO USB 3.0 128GB (Flash Drive)


Arjan Olsder beoordeelde namens GadgetGear de SanDisk Extreme PRO USB 3.0 128GB met 5 sterren.

The Good
  • Voelt stevig aan
  • Extreem snel
  • Veel opslagruimte
  • Mooi stukje design
  • 128-bits AES encryptie is mogelijk

The Bad

De Extreme PRO 128GB is de laatste toevoeging aan de lijn met snelle sticks van SanDisk. Hoewel het vooral ‘een stick’ is valt hij niet alleen op in de hoeveelheid opslagruimte. Hij is namelijk ook bloedsnel en opgetrokken uit prachtig aluminium.

Unboxing

De verpakking bevat enkel de stick en een licentie op 1 jaar RescuePRO software. Deze software gebruik je om verwijderde bestanden te herstellen.

Inhoud niet beschikbaar.
Accepteer cookies door hier te klikken of in de pop-up rechtsonder.

Design

Like it or love it, ik ben weg van het design. De schuif op de stick voelt zeer prettig aan en de opening aan het einde laat het toe om een riempje aan de stick te bevestigen.

IMG_9267-FHD

SanDisk SecureAccess V2.0

De stick bevat de laatste versie van SanDisk’s SecureAccess software. Hiermee kun je data op de stick beveiligen. Ideaal voor wanneer je niet wilt dat de data op de stick in verkeerde handen valt. SanDisk gebruikt hiervoor 128-bit AES encryptie. De software is geschikt voor PC en MAC.

Snelheid

SanDisk belooft 260MB per seconde leessnelheid en 240MN per seconde aan schrijfsnelheid. Natuurlijk heeft ons zusje GoMemory.net dat getest en zij kwamen op een leessnelheid van 258.6MB per seconde en een schrijfsnelheid van 243.6MB per seconde. Netjes!

IMG_9269-FHD

Conclusie

De SanDisk ExtremePRO USB 3.0 Flash Drive 128GB is niet alleen prettig voor het oog, hij is ook nog eens enorm snel. Een prima stick voor als je veel met grote bestanden werkt. Zo heb ik het filmpje van de unboxing hierboven met de stick gemonteerd.

IMG_9259

Reageren

Starten met de BitCoin

Wil jij ook investeren in crypto valuta? Dan start je met de inkoop van BitCoin, LiteCoin, Etherium, Ripple of een andere populaire munt. Wij adviseren dan BitcoinMeester.

Wil je daarna ook actief gaan handelen in altcoin? Dan verstuur je jouw crypto valuta van BitcoinMeester naar een marktplaats als Binance.

Wil je het crypto nieuws volgen? Check dan onze Crypto Valuta pagina.

Let op: Je kunt geld verdienen, maar ook verliezen. GadgetGear.nl is op geen enkele manier verantwoordelijk voor jouw risico’s.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

Deze website maakt gebruik van diensten van derden. Om bezoek te indexeren zodat we weten welke artikelen populaire zijn (Google Analytics), om video's te laten zien (o.a. YouTube), tweets te laten zien (Twitter) en andere zaken. Deze derden zetten analytische/tracking cookies op jouw computer. Zo kunnen ook wij onze boodschappen bij de supermarkt blijven betalen en deze site blijven maken. Accepteer je de cookies niet, zullen verschillende delen van de website niet functioneren - Sorry.

Sluiten