Sonos komt met nieuwe controller apps

Sonos heeft vandaag laten weten dat het bedrijf hard werkt aan nieuwe controllers voor Android, iOS, PC en Mac. De nieuwe controllers moeten gemakkelijker te bedienen zijn en zijn qua styling duidelijk meer van deze tijd.

Sonos heeft zich vooral geconcentreerd op het vinden van muziek en het bepalen in welke kamer de muziek te horen is. Daarnaast zijn de nieuwe apps future-proof zodat Sonos gemakkelijker nieuwe functies kan introduceren.

Één van de nieuwe functies zal de universal search zijn. Deze zoekt niet langer alleen op de plek waar je hem gebruikt. Hij zal voortaan binnen het gehele muziekaanbod zoeken. Dus wat je op je smartphone, op je PC en op internet kunt luisteren.

Android eigenaren kunnen via Sonos deelnemen aan het Beta programma en zo de nieuwe app al naar binnen trekken. Andere mobiele gebruikers gaan de update deze lente ervaren. PC en Mac moeten nog wat langer wachten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Events