Een keyboard met multitouch ondersteuning, verlichte toetsen en dat ook nog eens draadloos geladen kan worden. Dat klinkt een beetje als het ultieme toetsenbord voor een avondje op de bank, met je laptop aangesloten op het grote scherm.

Het E9090p lijkt het allemaal te hebben. Het toetsenbord is uitgerust met een touchpad met ondersteuning voor gestures. Handig voor in Windows 8. Het is zelfs mogelijk om zelf 15 gestures in te programmeren.

Rapoo-E9090-Zijkant

De toetsen van het toetsenbord zijn verlicht en de lichtsterkte is in drie stappen instelbaar. Daarnaast heeft Rapoo voor scharende scharnieren gekozen. Deze techniek komen we ook in het gros van de laptops tegen en tikt zeer comfortabel.

Om te voorkomen dat je met een lege accu komt, levert Rapoo een draadloze inductie lader met het toetsenbord mee. Het toetsenbord erop leggen is voldoende om het laden te starten.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.