Panasonic heeft in Amsterdam een nieuwe lijn multi-room audiosystemen ontwikkeld. Met deze nieuwe speaker gaat het de concurrentie aan met bedrijven als Sonos. Interessant daarbij is dat Panasonic voor het AllPlay platform van Qualcomm heeft gekozen.

Panasonic is daarmee één van de eerste grote partners die multi-room speakers op basis van het platform van Qualcomm gaat leveren. Daarnaast introduceert Panasonic meteen de Panasonic Music Streaming app om dit soort speakernetwerken aan te spreken.

Panasonic SC-ALL8

De SC-ALL8 kan prima op een kastje staan, maar het is ook de enige speaker uit de serie die ontwikkeld is voor montage aan de muur. De speaker bevat in totaal vijf drivers. Panasonic heeft speciaal voor deze speaker de Mica-subwoofer laten ontwerpen. Dit is een 4,75 inch subwoofer die de twee tweeters en woofers moet ondersteunen. Voor de versterker heeft Panasonic voor een LincsD model gekozen en het geheel heeft een maximaal vermogen van 80 Watt.

Panasonic SC-ALL3

Het ontwerp van de SC-ALL3 speaker laat het toe om de speaker zowel staand als liggend te plaatsen. Panasonic heeft in totaal vier drivers in de SC-ALL3 gelegd. Het gaat om twee tweeters en twee woofers. Een echte sub ontbreekt. Ook deze speakers hebben een LincsD versterker meegekregen en een maximaal vermogen van 40 Watt.

SC-ALL3EG-K_left-stand

Panasonic SC-ALL1C

Het ontwerp van de SC-ALL1C speaker laat het toe om de speaker zowel staand als liggend te plaatsen. Het persbericht geeft helaas weinig informatie over deze speaker. Zelfs een foto ontbreekt.

Beschikbaarheid

Het hele systeem ligt vanaf juni in de winkel. De SC-ALL1C gaat €199 kosten. Voor €249 koop je de SC-ALL3, maar voor €299 koop je de beter uitgeruste SC-ALL8.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.