GadgetGear.nl

Motorola brengt de Motorola X komende week naar Nederland

We moeten er misschien weer even aan wennen, maar Motorola lijkt definitief terug te keren naar Nederland. Introduceerde het bedrijf onlangs nog de goedkope Motorola G in Nederland, komt nu ook de mid-end Motorola X naar ons toe.

De Motorola X is een toestel met een 4.7 inch 720p HD AMOLED display. De chipset bestaat uit een dual-core 1.7GHz processor met 2GB aan werkgeheugen en een vlotte Adreno 320 GPU voor games. Afhankelijk van de uitvoering heeft het toestel 16GB of 32GB aan opslagruimte, maar een Micro-SD slot ontbreekt. Wat het toestel gaat kosten weten we helaas nog niet.

Reageren

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

Deze website maakt gebruik van diensten van derden. Om bezoek te indexeren zodat we weten welke artikelen populaire zijn (Google Analytics), om video's te laten zien (o.a. YouTube), tweets te laten zien (Twitter) en andere zaken. Deze derden zetten analytische/tracking cookies op jouw computer. Zo kunnen ook wij onze boodschappen bij de supermarkt blijven betalen en deze site blijven maken. Accepteer je de cookies niet, zullen verschillende delen van de website niet functioneren - Sorry.

Sluiten